Studentski dom - paviljon III  

 

         

   


Studentski dom - paviljon III

Studentski dom P-III, izgrađen je 1982.godine. Kapacitet doma je 208 ležaja i savremeno je opremljen sa svim potrebnim pratećim dijelovima namjenjenim potrebama studenata (učionica, klub studenata,  prostor za biblioteku, prostor za vjerske obrede), dok su prostori za čajne kuhinje i ambulanta stavljeni u službu smještaja kako bi se povećao kapacitet ležaja. U ovom paviljonu sve sobe posjeduju vlastita kupatila.


 Studentski dom P-III, Hol

 

Studentski dom P-III raspolaže trokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Dvokrevetne sobe smještene su na posljednjem spratu i posjeduju vlastite balkone.

Studentska soba

Učionica

 

 

   TV sala

U večernjim satima mjesto okupljanja je klub studenta, gdje studenti u najvećem broju gledaju TV i sl.

 


Studentski klub u domu P-III

U prostorijama studentskog kluba studenti su u mogućnosti pružene usluge platiti novcem. Cijene ishrane u studentskom klubu prilagođene su studentskim standardima i jako su povoljne. Hrana se priprema po izboru poručioca. U studentskim klubovima, uključivši studentski restoran, usluge ishrane mogu koristiti isključivo studenti.


Informacije:

Adresa:
Muhameda Hevaija Uskufija 7

Telefon:

00 387 (0)35 252 208

 

00 387 (0)35 275 534

   
      Copyright by STC 2002; sva prava zadržana; webmaster@sc.untz.ba; Preporučujemo Internet Explorer 5.5+; rezolucija 800*600